Звездната двойка живее различни животи, след нервната криза на рапъра миналата

...
Звездната двойка живее различни животи, след нервната криза на рапъра миналата
Коментари Харесай

Ким Кардашиан подаде молба за развод след 6-годишен брак с рапъра Кание Уест

Звездната двойка " живее разнообразни животи, след нервната рецесия на рапъра миналата година ", написа вестник The Sun.
През лятото на 2020 година, известният рапър употребява обществената платформа " Туитър " и споделя няколко поредни изявления, в които упреква жена си, че желае да го заключи в психиатрична болница. По същото време афишира, че ще се кандидатира за президент на Щатите, както и споделя извънредно персонален и внимателен миг от живота му със брачната половинка си, а точно че са обмисляли тя да направи аборт с най-голямата им щерка.
 Ким Кардашиян подарява 1 милион $ за помощ на Армения (ВИДЕО) Ким Кардашиян подарява 1 милион $ за помощ на Армения (ВИДЕО)
Американската риалити звезда от арменски генезис Ким Кардашиян ще подари 1 милион $ помощ на Армения по отношение на боевете в Нагорни...
Въпреки че раздялата им от 2020 е много неприятна, източници споделят, че разводът ще протече допустимо най-приятелски. Ким Кардашиян е поискала взаимно настойничество на техните четири деца. Двойката има две дъщери - Норт и Чикаго на 7 и 3 години, както и двама сина - Сейнт на 5 и едногодишно момченце на име Псалм.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР